Sommerferiens gyldne dråber – Italiensk hvidvin

Er der noget bedre end et koldt glas pinot grigio på terrassen med aftensolen, der stråler de sidste dele af huset op? Det er smagen og lyden af ren sommerferie, og derfor er det også noget, vi går meget op i.

Italiensk hvidvin er en lækker, smagfuld og kølig afslutning på en lang dag med havearbejde, byvandring, pool afslapning, eller hvad end du nu har lavet i din sommerferie. Lige meget hvad du har lavet, så er et koldt glas hvidvin altid sagen.

Hvidvin er sommerens drik

Når dagen har været lang, om du har ligget og slappet af eller har været ude på nogle lange gåture, så er der altid rum for et lille (eller stort) glas hvidvin til at slutte dagen af helt perfekt.

Og hvidvin skal jo helst være kølende og behageligt, så det rigtig kan køle dig ned, når du har gået og svedt hele dagen. Og her er den bedste temperatur på hvidvin mellem 15 og 17 grader, hvilket er dejligt svalende.

Der er mange, der godt kan lide den koldere eller varmere end det, men hvis du holder den til disse grader, så vil der ske den helt perfekte smagsoplevelse med vinen og især italiensk hvidvin.

Italiensk hvidvin er meget mere end bare tørt

Italien har indtil nu været mest kendt for deres tørre hvidvine, som også er noget, der er super lækkert at drikke i sin sommerferie, men de er begyndt at tage flere og flere druetyper til sig, så der er noget variation.

Når man drikker hvidvin om sommeren, er der mange, der elsker den lidt sødmefulde eller mildere smag, og det er også noget, som der begynder at kunne findes i de italienske hvidvine.

Iblandt Italienske hvidvine ser du nemlig en forekomst af flere mildere skaldyrshvidvine, som er perfekte til den varme sommeraften på terrassen.

Skal du ud og ride i frostvejret? Sørg for at din hest kan holde varmen imens

Hvis du rider ud i naturen om vinteren, så er det en god ide at sikre sig at din hest ikke bliver kold undervejs. Specielt hvis din hest går med dækken resten af døgnet. Så vil en skridttur i skoven i frostgrader være for koldt for den, hvis ikke du hjælper den med at holde varmen. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du bedst muligt sikre at din hest ikke fryser på jeres ridetur.

Hvilket udstyr skal du bruge imens du rider

Hvis din hest går med dækken om vinteren og ikke selv kan holde varmen. Så kan den heller ikke holde varmen selv, hvis du kun skridter på den. Den vil præcis ligesom mennesker først kunne holde varmen når den begynder at arbejde. Ofte vil en tur i skoven i frostgrader være for glat og jorden for hård til, at du kan ride med tempo på. Derfor er det nødvendigt med et dækken til hesten, når I rider stille og roligt i koldt vejr. Din hests vinter dækken er ikke til at ride med. Du er nødt til at anskaffe dig et lettere dækken, der ikke er i vejen for din sadel. Skridttæppe en rigtig god løsning.

Hvad er et lændedækken til hest?

Hvad er et skridttæppe, tænker du måske? Det er et tæppe man bruger på hesten imens man rider. Nogen dækker hele hestens krop og de er lavet i enten fleece eller uld. Derudover er der et lændedækken til hest som oftest er lavet med et for indvendigt og med et vandafvisende materiale yderst. Et lændedækken egner sig derfor perfekt til en ridetur udendørs. Et lændedækken dækker, som navnet antyder kun lænden på hesten. Du spænder det dermed fast til din gjord og så holder det hestens bagpart dejlig varm på jeres tur.

Træn derhjemme med Masterfit TP900 crosstrainer

Det er rart at have muligheden for at træne derhjemme, og det er specielt en god mulighed for den travle type, for med hjemmetræning kan du udnytte tiden optimalt. 

Mange af os træner i eftermiddagstimerne, når vi har fri fra arbejde, og i det tidsrum er det som regel lidt kaotisk i fitnesscentrene, og så kan det være en god idé at investere i noget hjemmetræningsudstyr.

Kom i god form med en Masterfit TP900 crosstrainer

Med en Masterfit TP900 crosstrainer kan du træne derhjemme, og så er det nemmere at tilrettelægge træningen, så tidspunktet passer til dig. At træne derhjemme er en rigtig god mulighed for dig med det travle liv, for det er lettere at finde tid til at træne, hvis man ikke skal tænke på transporttid til og fra fitnesscentret, men bare kan klare træningen i hjemmet.

Derfor er en crosstrainer et godt træningsredskab

Er du bidt af ideen om en crosstrainer, så kan du læse resultaterne af en crosstrainer test, hvis du gerne vil blive lidt klogere på maskinen.

En Masterfit TP900 crosstrainer er en god maskine, for du bevæger både armene og benene på samme tid. Den bedste egenskab en crosstrainer har er dog dens støttende funktion for dine led. Har du for eksempel problemer med knæene, hvilket mange mennesker har i perioder, så er en crosstrainer et godt træningsredskab, fordi den generelt slider mindre på dine led end for eksempel løbetræning.

I den travle hverdag er træning en rigtig god ting. Generelt gør træning os glade, og det afhjælper også stress, så hvis du har en travl hverdag eller et stressende arbejde, så er en crosstrainer en god investering. Har man travlt, så er træning ofte noget af det, som man nedprioriterer. Det er dog vigtigt at passe på sin krop, og lidt træning er bedre end ingenting. Bare 20 minutter på en crosstrainer hver dag burde være muligt at afsætte til træning, og det er meget givende for din krop i længden.

Det er vigtigt at få taget gode billeder til brylluppet

Skal du snart holde en kæmpe bryllupsfest, hvor du og din elskede skal fejre jeres kærlighed? På en dag som denne, er der rigtig mange ting, man skal have styr på, og det kan du heldigvis få hjælp til.

Udover at man selvfølgelig gerne vil have styr på sit taljemål på denne særlige dag, så man føler, at man ser dejlig ud i sit tøj, så er de fleste brudepar også meget interesseret i at få taget nogle gode billeder i løbet af dagen, så man har nogle fantastiske minder, som man altid kan se tilbage på. 

Minder man kan se tilbage på

Selvom brylluppet i sig selv er en dag, man nok sent kommer til at glemme, fordi den er så fantastisk, og man er samlet med alle dem, man holder allermest af, så er det alligevel meget rart at have nogle dejlige billeder at se tilbage på.

Når man engang skal vise sine børn og børnebørn, som højst sandsynligt ikke var med til brylluppet, er det nemlig meget rart at have noget fysisk, som man kan vise frem – selvom historierne nu også er meget dejlige.

Hyr en bryllupsfotograf

Hvis du gerne vil være sikker på, at der bliver taget nogle virkelig dejlige billeder til dit bryllup, som i den grad vil vække en masse dejlige følelser frem, hver gang du kigger på dem, er det en meget god ide at hyre en bryllupsfotograf.

En bryllupsfotograf er vant til at tage billeder til bryllupper og ved derfor, hvordan man fanger de gode øjeblikke, så de varer evigt. Og så er det også meget rart, at det er en person udefra, som kommer og tager billederne, så der ikke er en af jeres gæster, der skal gå rundt og tænke over at tage billeder hele aftenen.

Find den bedste barnevogn

En barnevogn kan være en stor investering, og de kan være meget forskellige. Det kan til tider være udfordrende at finde den rigtige. Hvis du drømmer om at finde den bedste barnevogn, så er du kommet til det rette sted.

Her vil du kunne læse om, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en barnevogn. 

Hvilke behov og krav har du?

For at kunne finde den bedste barnevogn, er du nødt til at starte med at klargøre dine behov og krav til barnevognen. Hvor skal du bruge den henne, hvilket terræn er der tale om? Har du brug for ekstra plads til opbevaring? Skal barnevognen let kunne klappes sammen til bilturen? Alle disse spørgsmål skal du stille dig selv for at indsnævre feltet.

Barnevogn på landet eller i byen

Man skulle måske ikke tro det, men der er faktisk forskel på kravene til barnevognen, alt efter hvor man bor. Hvis man bor på landet, kan det være en fordel at vælge en barnevogn med god affjedring, da terrænet på landet kan være ret ujævnt. Ligeledes kan det også være en fordel med dæk med luft i, frem for de massive.

Bor du derimod i byen, skal du fokusere på mindre barnevogne, der er nemme at manøvre rundt med. Det kunne for eksempel være med svingbare hjul.

Barnevogn til bil

Mange forældre har også en bil, og der skal også være plads til barnevognen. Mange barnevogne er indrettet til at kunne folde sig meget sammen på en nem måde. Derfor behøver du ikke at købe en ny bil, når du skal have barnevogn. Det gælder blot om at finde den barnevogn, der bedst kan klappes sammen. Hvis du vil vide mere om emnet, kan du læse mere om de bedste og mest fornuftige barnevogne her.

Sådan slipper du af med alger

Alger – i alle former og farver er de irriterende. Hvad end det er i badevand eller på dit hustag, så er det noget, du gerne vil slippe af med. Men hvordan er det nu lige, man bedst gør det?

Alger på dit hustag

Hvis du døjer med alger på dit hustag, så ved du hvor irriterende det kan være. Det er for det første ikke særlig kønt at se på, men det kan faktisk også skade dit tag. Det kan dog være en noget besværlig proces at slippe af med alger på sit hustag – men det behøver det faktisk slet ikke at være.

Algerens – effektiv metode til fjernelse af alger

En meget effektiv metode til at fjerne alger på dit hustag, er algerens. Algerens er en kemisk behandling, som fungerer ved at man sprøjter taget med kemikalier, hvorefter algerne dør over en længere periode. Denne behandling egner sig specielt godt til tage, men afhængigt af hvor mange alger og evt. mos der er på dit tag, kan behandlingen blive en noget langsommelig proces. Det kan derfor godt ende ud i, at dit tag vil kræve omkring 3-4 behandlinger foretaget over en længere periode (omkring 2 år). Du kan læse meget mere om algerens ved at klikke her.

Kan alger skade mit tag?

Som nævnt før så kan alger faktisk skade dit tag. Den grønne belægning, altså algerne, holder på fugten, og på den måde skader det både taget og facader. Fugten fra algerne kan også forsage frost-springninger. Det er derfor ret så vigtigt, at du får gjort noget ved algerne på dit tag, da de sådan set kan forkorte levetiden af dit tag markant.

Kan jeg selv rense mit tag med algerens?

Det kan du sådan set godt, men det anbefales at overlade det til de professionelle – det er skrappe kemikalier du har med at gøre.

Ejendomsservice har mange fordele for andelsboligforeninger

Ejendomsservice er meget anvendt af andelsboligforeninger. Det er meget forståeligt, for det har nemlig mange fordele. Det giver andelsforeningerne en frihed at vide, at der er nogen, der tager sig af de praktiske ting. Så behøver de ikke selv at skulle bekymre sig om dem. Ydelserne kan sammensættes på mange forskellige måder. Den enkelte forening kan selv vælge, hvilke ydelser de ønsker at få udført.

Man kan få tilknyttet en viceværtfunktion til sin ejendom

En af de mest almindelige ting, som andelsboligforeninger vælger, er at få tilknyttet en viceværtfunktion. Til denne funktion hører alle de almindelige viceværtopgaver. Der er en telefontid, hvor beboere kan henvende sig, og der er døgnvagt ved akut opståede problemer.

En velfungerende viceværtfunktion er essentiel for en andelsboligforening. Det giver en tryghed for beboerne, at altid ved lige, præcis hvem de skal henvende sig til. Læs mere her om de mange fordele ved at benytte sig af professionel ejendomsservice.

Med ejendomsservice fremstår ejendommen altid præsentabel

Når man vælger at benytte sig af professionel ejendomsservice til sin ejendom, har det den store fordel, at ejendommen altid vil fremstå pæn og præsentabel. Der kan selvfølgelig være stor forskel på, hvilke funktioner de enkelte ejendomme vælger, at der skal være inkluderet i ordningen. Mange vælger at få en ordning der inkluderer trappevask og vinduespudsning. Det er også meget almindeligt, at boligforeninger vælger at få en gårdmandsordning.

Når man benytter sig af ejendomsservice, behøver man ikke at bekymre sig om, hvorvidt ejendommen og dens tilhørende udendørs arealer fremstår præsentable. Det ved man, at der bliver sørget for. Det er rart at vide, at der bliver gjort rent på fællesarealer og fortov, hækkene bliver klippet og småreparationer bliver udført. Så kan man koncentrere sig om andre ting. Det giver en frihed og en tryghed, både for bestyrelsen og for ejendommens beboere.

Når KBH bliver forandret til noget anderledes

For 3 dage siden var jeg en tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en veninde.


Der var mange der kørte forbi mig på elektrisk løbehjul og vejene var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt forskræmt og forstod ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var løbehjulene egentlig nemme at køre på.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Voi, Circ, Wind eller Lime. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en rabatkode. Så jeg tog mobilen og søgte på kampagnekode til CIRC, som var den software jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Kort tid efter kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en rabat som jeg kunne bruge på appen, der var der også en del andre interessante kampagnekoder man kunne benytte. Hvis du ikke har prøvet det før – så kast dig ud i det – det var ret underholdende!

Sådan får du dine børn med

Det er en god ting at have børnene med til at prøve de nye former for elektroniske køretøjer! Noget af det gode ved at have sin familie er at gøre tingene sammen! Ikke desto mindre holder jeg på at barnet er godt beskyttet og har varmen i sin heldragt af en flyverdragt og godt tucket ind med halstørklæder. Om børnene så skal forsøge sig med et segboard eller et elektrisk løbehjul ved jeg ikke helt. Men i hvert så irriterer det mig lidt, man ikke kan leje airboards på samme vis som med el løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en testsider der undersøger segboards, som burde være helt fine til lidt at fryse rundt i gården eller baghaven! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassevogn. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en gammeldags barnevogn med alle 4 hjul, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm og skruer, nå ja og naturligvis noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn sammene med vores børn brugte vi faktisk en gammel stang fra squatrack, som netop kunne fungere perfekt som rat til sæbekassebilen.


Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!

Få ekstra fokus på irriterende ting i virksomheden

Når du har egen virksomhed, så er der nogle få sjove og spændende faktorer, som du skal relatere sig til. Det kan have helt afgørende værdi for din virksomhed.
Uanset om du har et enkeltmandsfirma, et ApS eller et aktieselskab, så læs med her!

Du får lige her en oversigt med de faktorer, som det er vigtigt, at man har styr på. Oversigten er stor men ikke endelig, men brug den eventuelt til at brygge din egen liste!

Bogføring, revisorer og dårlige betalere

Det er ikke altid sjovt, at rode rundt i regnskabet. Her kan man finde samarbejdspartnere, der absolut ikke har betalt deres faktura til jer, og så står man og tænker over dilemmaet: Er det her noget med at skrue bissen på og sige noget med inkasso, hvordan er det nu med varsel om inkasso og er det meget lettere bare at finde et inkassofirma. En af de tidspunkter, hvor du typiske konfronteres med den her slags issues, det er når man knokler med halvårsregnskab og årsregnskab. Lige her er det afgørende at have en hensigtsmæssig bogfører og en udmærket revisorvirksomhed. Revision af regnskaber og arbejde med bogholderi er for mange firmaer et rent helvede. Men revision af økonomien skal håndteres, og det er yderligere en af de væsentlige faktorer i din virksomhed, som man bør forholde sig til.

Godt arbejdsmiljø

En stor del af det der skaber dit firma, det er dine ansatte. Hvis man ikke har skarpe medarbejdere, så har man ikke en god firma. Der er flere metoder til, at skabe et dejligt miljø at arbejde i og gøre dine ansatte veltilfredse. Gode arbejdsvilkår er både godt for din glæde ved at være ejer af firmaet, men også godt for din bundlinje. Glade ansatte er ofte villige til at gøre rigtig meget for at danne gode resultater.
Vigtigst er den tone og adfærd, som du har i relation til de andre i virksomheden! Hvordan snakker man til dine ansatte, hører du efter hvad de siger og griner man af deres vittigheder – selv dem som er rimelig dårlige! En god omgangstone og arbejdsmiljø er helt afgørende især i flade organisationer, at der er en udmærket og rar måde som vi taler til hinanden på.
Et andet centralt element er gode materielle arbejdsbetingelser. Hvis man har ansatte der arbejder udenfor, så sørg for varm beklædning til alt slags vejr og gode beskyttelsesko hvis man er på et risikofyldt job. Hvis man har ansatte indendørs som eksempelvis på et kontor, så kan ting som bløde kontorstole, der kan vippe og hæve sænkeborde spille ind. Det kan egentlig også været lækkert udførte interiør og andet indendørs kunst, og luksuriøse ismaskiner som Nemox Gelatissimo Exclusive eller lignende!

Samarbejdspartner care

Typisk så har vi firmaer en tilbøjelighed til at tænke samarbejdspartnere som alt for meget firmaer og alt for lidt som mennesker af kød og blod. Når vi begynder at analysere dem lidt mere som levende mennesker, så kan det få stor betydning for hvor din samarbejdspartner placerer dig i deres mindset. Så snart det bliver køligt udenfor og man ved din indkøbers datter lige er blevet 3 år, så sender man selvfølgelig en flyverdragt, som du har købt gennem en af de andre firmaer, som du arbejder sammen med!.

Tilfør dit netværk værdi

Netværket er noget af det mest betydningsfulde man har af interne ressourcer! Uanset om man arbejder som elektriker, marketing ekspert eller noget helt andet, så er det utrolig vigtigt at have stærke og gode forhold til andre fagpersoner. Små faktorer kan gøre kæmpe forskelle! At give et tip om søgeordsanalyse eller give en symbolsk gave som for eksempel altankasser til altanen ! At håndtere menneskene i det faglige netværk med varme og omsorg giver så meget retur

Dine kunder er dit levebrød

Kunderne de er bare derude. Du er til for dine kunders skyld. Det er hele fundamentet og det er afgørende man begriber dette. Uanset om man hjælper kunder med at lave bækkenbundsøvelser, familie opstilling og parterapi eller sælger dem compound buer, så er det samme type issues. Man er til for dem. Det er dig, der bringer værdi til dem. Hvis du ikke kan opretholde den relation, så har man som firma ikke nogle eksistensberettigelse! Således er det en anbefalelsesværdig ide at levere værdi til kunderne også hvis man ikke sælger dem noget direkte. Det kan være helt små ting, som hvis du for eksempel foregriber andre issues, som du forventer at dine kunder vil støde på, så hjælp dem på vej der. Du er eksperten!

Det er vores håb, at du kan benytte mange af ovenstående faktorer i dit foretagende, selvom det er mindre spændende at relatere sig til.

Hvilke steder kan du finde billige køkkenmaskiner i Danmark? Du kan finde dem lige her!

Er der steder på nettet hvor man kan købe køkkenmaskiner til gode priser?

En af de ting de mange danskere altid gerne vil have er tilbud. Det er faktisk ikke så svært når du rent praktisk skal igang, og her får du vores bud på gode måder at finde billige køkkenmaskiner! Det gælder, uagtet om du skal finde en Wilfa ICM C15 ismaskine eller et produkt fra et dyrt design eller brand som eksempelvis kunne være en røremaskine fra KitchenAid, så kan der være mange penge at spare på at finde en køkkenmaskine på tilbud.

Hvilket brand? Bamix, KitchenAid, DeLonghi eller OBH

Det kan være utroligt interessant at have fokus på brands. Et brand kan være udtryk for personlighed. Uagtet om du er interesseret i Bodum, Kenwood, DeLonghi, KitchenAid eller Wilfa, så er der mere på spil end hvad der står på prissedlen. Er prisen så underordnet ved valg af køkkenmaskine? Nej naturligvis betyder det en masse. Et mærke som Bamix udtrykker effektivitet og sans for det økonomiske, OBH formidler et udtryk om nordisk stil og rolighed, mens DeLonghi udtrykker italiensk glød og livskraft. KitchenAid formidler et udtryk om stilfuldhed og overskud. Hvilken stil som passer til netop dig er for så vidt både et spørgsmål om personlige præferencer såvel som størrelsen på ens pengepung.

Hvilke typer funktioner bør din køkkenmaskine have?

Er din køkkenmaskine primært til pynt eller brug? Skal din køkkenmaskine have mange hestekræfter eller skal den lyse rummet op, når du får nogle på besøg? Skal den rent faktisk kunne holde i rigtig lang tid eller bare være meget effektiv i få år? Det er nogle af de tanker, der er væsentlige du tænker over inden du kaster dig ud i et køb af en køkkenmaskine.

Køkkenmaskine på tilbud eller til fuld afregningspris

Rigtig mange danskere ender med at købe køkkenmaskiner til fuld pris. Det er rigtig fint. Det der dog som regel kun de butikker, som sælger køkkenmaskiner alt for dyrt. For dig der vil spare, så kan du faktisk undgå at betale overpris ved at finde køkkenmaskiner på tilbud. På en side som SuperShoppen.dk kan du finde billige priser. Typisk finder du kun køkkenmaskiner med over 50% i rabat – det er tilbud der vil noget!. Det er ikke mange steder du finder det bedre end det..

Hvilke køkkenmaskiner er bedst for dig

Den typiske sælger vil typisk sige, at netop den køkkenmaskine, som han får den højeste provision på er den mest anbefalingsværdige! Så det er lidt svært at tage seriøst. Men der er forskellige ting, som du kan gøre for at finde de bedste køkkenmaskiner online. Du kan checke uvildige medier med anmeldelser som Tænk, Politiken og eller andre lødige nyhedsmedier. Desværre har den slags hjemmesider meget sjældent styr på de aktuelle priser og de køkkenmaskine tilbud, som du kan finde!

Andre kilder:
BT Mobil
PolarFocus.dk
Sund Ginseng
Karup Å