Behov for lager og logistik

Hvis du sidder derude og kan tilbyde noget ekstra lager og logistik, så er jeg meget interesseret. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg står og har brug for lager og logistik. Det ville derfor være virkeligt fedt, hvis jeg kunne låne noget af jeres lager og logistik. Det ville være så godt, at jeg også gerne ville betale for det. Jeg er faktisk klar til at betale en del for lager og logistik. Jeg mangler nemlig så meget, at det virkeligt ville gøre en helt masse godt for mig. Jeg er altså ikke et eneste sekund i tvivl om, at når det først er gået op for mig, hvad jeg rent faktisk har opnået med lager og logistik, at det så virkeligt altid også er kommet til noget, jeg altid bare har manglet. Derfor mangler jeg stadigvæk lager og logistik.

Mangel på lager og logistik

Så hvis der er en der sidder derude, og har lidt ekstra lager og logistik, så vil jeg altså meget gerne høre lidt mere om det. Det ville være så fedt, og jeg er sikker på, at vi hurtigt kan lave et godt samarbejde. Jeg vil i hvert fald blive glad for lidt lager og logistik, og jeg er sikker på, at du også vil blive glad for det vi gerne vil betale. Du skal altså bare holde dig til, og det er jo helt klart at vi godt kan blive glade for hinanden. Jeg kommer i hvert fald til at mangle lager og logistik i mange år endnu. Derfor er det også mange penge, du kommer til at tjene over lang tid godt nok. Derfor er det altså også bare om at komme i gang. Så du skal bare tage kontakt til mig, hvis du kan hjælpe med lager og logistik, og så finder vi hurtigt ud af en aftale, vi begge vil have det godt med.

Skriv et svar

Your email address will not be published.