Børne elbiler er min styrke

Mit navn er Anne Louise Pedersen fordi jeg er gift med en mand der hedder Pedersen til efternavn. Da jeg var barn hed jeg Florensin. Jeg har baseret min identitet på børne elbiler. De har givet mig min frihed, men også mine kampe. Jeg havde flere forskellige børne elbiler som barn, og min yndlings var en lyserød én som var helt musestille når man kørte med den. Jeg endte faktisk med at slå hele min familie ihjel med mine børne elbiler. Min lillebror Peter blev knust under den grønne, en dag hvor han larmede lidt for meget, http://www.legecentret.dk/legetoej-til-alle-aldre/7036-elbil-til-boern/. Min mor ville ikke give mig småkagedåsen og jeg gik ud i garagen hvor mine børne elbiler stod, og så overrumplede jeg hende mens hun bagte flere småkager. Den so. Min far slog jeg ihjel mens han var ved at skrive et klagebrev over mine børne elbiler.

Frihed med børne elbiler

Han syntes måske det var blevet for meget af det gode. Men jeg er glad for at børne elbiler har givet mig den frihed, som de har. Uden dem ville jeg stadig have det håbløse efternavn at trækkes med. Men nu hedder jeg Pedersen og nu hvor ægteskabs papirerne er underskrevet kan jeg faktisk ikke se hvad jeg skal bruge min mand til længere. Så jeg tror det er på tide at skille mig af med ham. Der er kun én ting, som jeg aldrig vil skille mig af med: Mine børne elbiler. De kan tage mig alle steder hen på ingen tid, og jeg er blevet det selvstændige, velafbalancerede menneske som jeg er den dag i dag, takket være dem.

Nu er der ikke andet tilbage end at sige tak til alle der har støttet mig i tidens løb. Det kan være hårdt at være afhængig, og det er der ikke mange der forstår. Men Anne Katrine forstår det udemærket.

Skriv et svar

Your email address will not be published.