Der er mange smarte løsninger på cykelopbevaring

Hvis du er cyklist, så har du også bemærket at der findes mange bud på hvordan gode og funktionelle cykelstativer er. På stationer er det populært at have stålstativer med to etager, så der kan holde så mange cykler som muligt. Ved busstoppesteder, hvor der er brug for mindre cykelplads, ser man ofte cykelstativer hvor der er plads til at flere cykler kan holde ved siden af hinanden på række. Der er mange smarte løsninger og den rette løsning afhænger bl.a. af hvad behovet er af cykler. Dette er noget som de offentlige steder vurderer.

Cykelstativer findes alle vegne

Det er vigtigt at cykelstativer er fremstillet i solidt materiale, da det skal kunne tåle alt slags vejr uden at ruste. Du kan få cykelstativer i galvaniseret stål der holder de næste mange år. På denne måde skal man ikke tænke på vedligeholdelse. Firmaet By bang støtter cyklisme og leverer en række forskellige cykelparkeringsløsninger. Disse løsninger er man begyndt at se mange offentlige steder, hvor det er nødvendigt at have plads til folks cykler. Der er også mange privatpersoner der vælger at få et cykelstativ derhjemme. Hvis mange i familien har cykler, er det en smart opbevaringsløsning således, at det ikke flyder med cykler alle steder.

Pas godt på din cykel

Som cyklist skal du være tryg ved at efterlade din cykel et offentligt sted. F.eks. hvis du skal på arbejde og vil lade cyklen stå ved stationen. Selvom der er gode cykelstativer hvor alle cykler er opbevaret, så er det vigtigt, at du også selv sørger for at sikre din cykel. Det kan være ved at sætte en ekstra lås på din cykel. Der bliver ofte stjålet cykler rundt omkring i Danmark, så hvis du er meget glad for din, så bør du dobbeltsikre den på denne måde.

Skriv et svar

Your email address will not be published.