Ejendomsservice har mange fordele for andelsboligforeninger

Ejendomsservice er meget anvendt af andelsboligforeninger. Det er meget forståeligt, for det har nemlig mange fordele. Det giver andelsforeningerne en frihed at vide, at der er nogen, der tager sig af de praktiske ting. Så behøver de ikke selv at skulle bekymre sig om dem. Ydelserne kan sammensættes på mange forskellige måder. Den enkelte forening kan selv vælge, hvilke ydelser de ønsker at få udført.

Man kan få tilknyttet en viceværtfunktion til sin ejendom

En af de mest almindelige ting, som andelsboligforeninger vælger, er at få tilknyttet en viceværtfunktion. Til denne funktion hører alle de almindelige viceværtopgaver. Der er en telefontid, hvor beboere kan henvende sig, og der er døgnvagt ved akut opståede problemer.

En velfungerende viceværtfunktion er essentiel for en andelsboligforening. Det giver en tryghed for beboerne, at altid ved lige, præcis hvem de skal henvende sig til. Læs mere her om de mange fordele ved at benytte sig af professionel ejendomsservice.

Med ejendomsservice fremstår ejendommen altid præsentabel

Når man vælger at benytte sig af professionel ejendomsservice til sin ejendom, har det den store fordel, at ejendommen altid vil fremstå pæn og præsentabel. Der kan selvfølgelig være stor forskel på, hvilke funktioner de enkelte ejendomme vælger, at der skal være inkluderet i ordningen. Mange vælger at få en ordning der inkluderer trappevask og vinduespudsning. Det er også meget almindeligt, at boligforeninger vælger at få en gårdmandsordning.

Når man benytter sig af ejendomsservice, behøver man ikke at bekymre sig om, hvorvidt ejendommen og dens tilhørende udendørs arealer fremstår præsentable. Det ved man, at der bliver sørget for. Det er rart at vide, at der bliver gjort rent på fællesarealer og fortov, hækkene bliver klippet og småreparationer bliver udført. Så kan man koncentrere sig om andre ting. Det giver en frihed og en tryghed, både for bestyrelsen og for ejendommens beboere.

Skriv et svar

Your email address will not be published.