En e-cigaret har givet mig troen på et langt liv tilbage

Nu skal du høre, hvordan jeg har fået troen på at jeg kan få et langt liv. Det var nemlig en tro, som jeg en gang havde mistet, men som det heldigvis aldrig er for sent at få tilbage, og det ved jeg, for jeg har stået på begge sider, og jeg har mærket begge dele. Da jeg var allerlængst nede, når det kommer til cigaretter, altså da jeg røg allermest, da troede jeg ikke på at jeg ville kunne få et langt liv, fordi, ja, man har jo hørt så meget. Men jeg valgte alligevel at tage kampen op, og så var det at jeg begyndte på at bruge e-cigaret, og det var det, der fra starten af hjalp mig en hel del. Og det er som sagt også e-cigaret, der har givet mig troen tilbage på, at jeg nok skal få et rigtig dejlig langt og rart liv. Og dette lange liv glæder jeg mig til.

Derfor er jeg glad for at jeg stiftede bekendtskab med e-cigaret

Det har altid været en drøm for mig at få et langt og godt liv. På et tidspunkt gik det så op for mig at dette slet ikke var muligt uden e-cigaret, og at e-cigaret var lige netop det redskab, der skulle til for at jeg ville kunne opleve lige netop dette liv, som skulle være både langt og godt, og som jeg havde gået og drømt om så længe. Den dag i dag ved jeg stadig ikke, hvad jeg skulle gøre uden e-cigaret, og det kunne jo godt være at jeg havde skullet leve i en sådan situation. Det skulle jeg jo, hvis jeg altså ikke havde opdaget e-cigaret, hvad jeg jo kan prise mig lykkelig for, at jeg har.

Skriv et svar

Your email address will not be published.