Gode råd til borddækning

Skal du være vært ved et middagsselskab, som kræver lidt ekstra opmærksomhed, eller venter der et større arrangement, hvor du skal have mange spisende gæster? Så kan du starte med at imponere de inviterede med en korrekt og fornem borddækning.


Der kan være mange forskellige måder at dække et bord på, men når det kommer til placering af genstande såsom bestik, vandglas, vinglas og tallerkner, så er der nogle stringente regler og rammer, der bør følges for at skabe det ultimative pyntede bord.

Sjove tiltag til en flot og fængende borddækning

Du kan med fordel ind tænke bordets detaljer, når du ønsker at skabe et bord, der stråler. Der er forskellige tips og tricks til at komme i mål med en borddækning, dine gæster sent vil glemme.

  • Husk, at du kan pynte bordet med fokus på sæsonen, vi befinder os i. Det vil sige, at befinder vi os i december, så kan en borddækning inspireret af julens klassiske pynte metoder være oplagt, ligesom det i sommermånederne vil være smart at dække bordet med friske og lyse pyntegenstande.
  • Udvælg personligt pynt, der for eksempel kan være balloner, der fortæller, hvem der skal fejres, hvor gammel personen bliver, hvis anledningen er en fødselsdag eller hvad for fest, der holdes. Udforsk et stort og bredt sortiment hos Amemory.
  • Tag de flotteste farver med til bordet i form af sæsonens pæneste blomster eller grønne planter. Du kan både vælge at tilføje farver i form af selve pynten eller anvende en farverig dug som bund.
  • Sørg for at placeringen af sølvtøjet er udført efter alle de korrekte anvisninger. Det gælder for eksempel, at du til højre placerer to knive forskudt af hinanden, og gaflerne på samme måde i modsatte side. Over tallerkenen placeres dessertbestikket. Du starter med bestikket, der er placeret yderst.

Skriv et svar

Your email address will not be published.