Grunde til at bruge guldmønter

 

Hvis det stod til mig, så skulle vi helt klart kun have guldmønter i Danmark. Der er ikke rigtigt nogen logisk grund til dette, udover at jeg altid har syntes at det ville være super fedt. Det ville jo virkeligt virke fedt, at komme til et land, hvor man bruger guldmønter i stedet for sedler eller andre små ting. Det ville jo være konge, og det ville jo helt klart også give en masse turisme til Danmark. Derfor syntes jeg altså også, at det bare skal tage og blive indført. Det ville kun give fordele, på nær nogle åbenlyse fordele som den danske økonomi ville lide et kæmpe knæk i overgangen, men jeg mener nu alligevel, at det på lang sigt ville kunne betale sig med den ekstra turisme.guldmønter6 Det ville jo være noget så sjovt, og derfor håber jeg altså også at det på en eller anden måde en eller anden dag kan lykkedes. Jeg ved ikke om det rent faktisk er muligt, men det håber jeg altså virkeligt. Det ville jo være super fedt, at kunne betale mig guldmønter, og forestil dig at forklare til folk fra udlandet, når du er i udlandet vel og mærke, at vi i Danmark betaler med guldmønter.

Betal med guldmønter

Det ville være noget så fedt at sige, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det virkeligt ville give en ekstra fed dimension til vores land. Det er jeg overbevidst om, og det er altså også derfor, at det rent faktisk burde at kunne lykkedes. Der er altså slet ingen tvivl om, at når det først er gået op for folk, at det så på en eller anden måde også kommer til at ske. Det er faktisk mit største ønske, og jeg overvejer at stille op i regeringen med forslaget, bare for at se hvordan det vil blive modtaget.

Skriv et svar

Your email address will not be published.