Har du brug for hjælp til en ordentlig tagrensning? Kig her

Hvis du ønsker dit tag, skal leve længere, kan du hjælpe det på vej med at få lavet en grundig tagrensning. En tagrensning handler om at få gjort dit hustag godt og grundigt rent, så alt hvad der hedder alger og mos bliver fjernet. Hvis der er for mange alger og mos på taget, øger det risikoen for at få frostsprænger i tagpladerne, grundet den fugt mos og alger indeholder. Bliv klogere på en tagrensning ved at læse mere lige her.

Nyt tag eller tagrensning

Har du ikke helt styr på om du skal have et nyt tag, eller en tagrensning, så er der gode råd at hente. Hvis dit tag er af ældre dato, vil det være en god ide og tjekke om der er fejl og mangler. Om der er revner eller andet der kan ødelægge mere end gavn. Hvis der er en enkelt knækket tagplade, kan det være en mulighed at få den skiftet.

Hvis der ingen skader er, men taget ”bare” er grimt, vil en tagrensning og tagmaling hjælpe dig godt på vej. Du kan få malet dit tag i sort, rød eller grå. Dit tag vil se nyt og pænt ud igen. Dette kan også øge levetiden på dit nuværende tag.

Rens taget – gør det selv eller få hjælp

Hvis man ikke selv har tjek på at få renset sit tag ordentligt, eller man ikke kan komme derop, findes der firmaer der udfører denne slags opgaver. Online har du masser af muligheder for at finde gratis og uforpligtende håndværker tilbud, og du kan endda finde frem til håndværkere i dit nærområde.

Undersøg det håndværkerfirma du vil anvende, om de er autoriseret eller uautoriseret. Det er ikke nødvendigvis det dyreste firma, der er det bedste, eller det billigste firma, som er det dårligste. Derfor bør du undersøge alle dine valgmuligheder.

Skriv et svar

Your email address will not be published.