Hvem er, maler Christensen?

Maler Christensen er et moderne malerfirma som bygger på de stolte håndværks traditioner fra faget, beliggende i Slagelse.

De arbejder ud fra filosofien: “Kundens tilfredshed er firmaets fremtid”. Hvilket kunderne elsker. De er meget tilfredse for deres motto, og deres arbejde de leverer.

De udfører alt slags malerarbejde -stort som småt. I Malerfirmaet Christensen er alle lige vigtige og de prioriterer alle opgaver højt. Maler Roskilde er et utrolig godt valg.

De leverer altid kvalitetsarbejde til yderst konkurrencedygtige priser. Så har I brug for hjælp til en maleropgave, eller blot rådgivning, så kontakt Malerfirmaet Christensen,  Maler Roskilde.

Malerfirmaet fra Slagelse ejes og drives af Jess Christensen, som har mange års erfaring fra malerbranchen. Han startede som maler i 2004 og har arbejdet hos nogle af Vestsjællands større malervirksomheder. Men d. 21. september 2012 valgte Jess at starte sig eget malerfirma med base i Slagelse.

Malerfirmaet Christensen tæller udover Jess Christensen også en malersvend og to lærlinge.

 

Derudover er de også medlem af Danske Malermestres Garantiordning. Hvilket er yderst godt at være medlem af, når man har et sådan erhverv.

Malerfirmaet Christensen tilbyder alle former for malerarbejde, det bliver gjort efter firmaet’s filosofi: Din tilfredshed, Deres fremtid. Med andre ord laver de det kun hvis det er 100 % og ellers gør de det ikke!
Nedenstående ting udfører de samt meget andet malerarbejde.

 

De tilbyder maling af lejlighed, og trappeopgange. Derudover maler de også lofter og laver opsætning af filt, væv og tapet. Til det skal det også siges, at de også spartler og laver forsikringsskader og meget mere.

Jeg vil anbefale jer at tage kontakt til Maler Christensen og lade dem give dig et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave. Du kan derudover finde en masse informationer omkring Maler Christensen på deres hjemmeside: www.maler-christensen.dk og hvis du har yderligere spørgsmål, kan du også tage kontakt til dem, via e-mail eller pr. telefon.

Skriv et svar

Your email address will not be published.