Lækker ferie til Kroatien

Vi skulle hele familien til Kroatien, hvilket vi havde været de seneste 5 år, da vi alle var virkelig glade for det land. Vi havde hele familien altid haft en ipad hver ligesom vi alle havde vores ipad beskyttet af et ipad air cover. Vi havde alle et forskelligt design på vores ipad air cover, så vi altid kunne genkende vores ipad air cover. Vi havde en tradition om, at hver gang vi skulle på ferie skulle vi investere os i et nyt ipad air cover, hvor en fra familien skulle bestemme, hvilket design, der skulle være på det nye ipad air cover. Problemet med det var, at det var min søster, der skulle bestemme, så hun ville sikkert købe noget underligt. Vi måtte først pakke vores ipad air cover ud, når vi var ankommet på vores hotel. Jeg pakkede hurtigt mit ipad air cover ud, og det var en lyserød farve, heldigvis skulle vi kun have det ipad air cover på indtil vi kom hjem fra ferie. Inde på TrendCover’s hjemmeside kan du finde et iPad air cover, som er nævnt tidligere.

Flotte designs

De andre fra familien havde fået nogle virkelig flotte ipad air cover designs, og min søster havde valgt et ipad air cover til sig selv med Barcelona på, hvilket jeg ikke kunne forstå, da det var mit yndlingshold og hun ikke så fodbold. Hun kom hen til mig ved bordet og fortale hendes var det lyserøde, hvilket gjorde mig super glad, hvor hun bare sagde det var en joke. Jeg skiftede hurtigt min ipad air cover ud og min ipad air så straks meget meget flottere ud, hvilket jeg var virkelig taknemmelig for. Vi spise hurtigt vores aftensmad fordi vi gerne ville se byen, da Kroatien ser virkelig flot ud om aftenen. Jeg tog min ipad med, så jeg kunne tage billeder med den, da ens ipad virkelig tager gode billeder, og hvis jeg tabte min ipad, vidste jeg mit ipad air cover ville beskytte den, hvilket var perfekt.

Skriv et svar

Your email address will not be published.