Min moster kom på besøg en dag og fortalte at nu skulle hun investere.

Jeg blev nysgerrig og spurgte i hvad. Hun havde på det seneste oplevet tandpine, og nu synes hun det var på tide at gøre noget ved det. Hun ville investere i en sund fremtid, og dermed mente hun hendes liv uden tandpine. Jeg kunne kun nikke genkendende og give hende ret i, det var en god investering. Jeg havde selv forsømt tandlægen det seneste stykke tid, og tænkte det var på tide jeg fandt en ny tandlæge, siden min gode gamle trofaste tandlægeklinik lukkede sidste år. Jeg gik på internettet og søgte på tandlæge i Taastrup området. Her kom jeg ind på siden http://grevetand.dk/ som havde en let overskueligt opbygning med det formål med at oplyse om deres services, erfaring og priser. Efter at være blevet velinformeret i forhold til præcis mine behov, valgte jeg at ringe til dem den efterfølgende dag.

tandblegningJeg fik hurtigt en tid og kunne nu spændt se frem til mit besøg hos tandlæge i Taastrup. Jeg blev mødt af  sødt og meget imødekommende personale som gjorde alt hvad de kunne for at få mig til at føle mig behageligt tilpas i trygge rammer. Jeg var yderst tilfreds efter besøget, og det var min pengepung også. Jeg vil fremover benytte denne tandlæge i Taastrup ligesom jeg har anbefalet tandlægen Taastrup til min moster.

Hun har sidenhen været til mange besøg hos denne tandlæge og hendes investering gav pote. Jeg har fået en rigtig glad og selvtilfreds moster som smiler over hele femøren hver gang en tandlæge bliver nævnt. Hele hendes strikkeklub er begyndt at investere i tænder siden de så, hvilken effekt min mosters investering havde haft. Tandlæge i Taastrup har hjulpet mange smil på vej, ikke mindst min og min mosters.

Skriv et svar

Your email address will not be published.