Når KBH bliver forandret til noget anderledes

For 3 dage siden var jeg en tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en veninde.


Der var mange der kørte forbi mig på elektrisk løbehjul og vejene var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt forskræmt og forstod ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var løbehjulene egentlig nemme at køre på.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Voi, Circ, Wind eller Lime. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en rabatkode. Så jeg tog mobilen og søgte på kampagnekode til CIRC, som var den software jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Kort tid efter kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en rabat som jeg kunne bruge på appen, der var der også en del andre interessante kampagnekoder man kunne benytte. Hvis du ikke har prøvet det før – så kast dig ud i det – det var ret underholdende!

Sådan får du dine børn med

Det er en god ting at have børnene med til at prøve de nye former for elektroniske køretøjer! Noget af det gode ved at have sin familie er at gøre tingene sammen! Ikke desto mindre holder jeg på at barnet er godt beskyttet og har varmen i sin heldragt af en flyverdragt og godt tucket ind med halstørklæder. Om børnene så skal forsøge sig med et segboard eller et elektrisk løbehjul ved jeg ikke helt. Men i hvert så irriterer det mig lidt, man ikke kan leje airboards på samme vis som med el løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en testsider der undersøger segboards, som burde være helt fine til lidt at fryse rundt i gården eller baghaven! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassevogn. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en gammeldags barnevogn med alle 4 hjul, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm og skruer, nå ja og naturligvis noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn sammene med vores børn brugte vi faktisk en gammel stang fra squatrack, som netop kunne fungere perfekt som rat til sæbekassebilen.


Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!

Skriv et svar

Your email address will not be published.