Prøv med Manduca

Hvis du aldrig har oplevet en Manduca i aktion, så er der heller ingen tvivl om, at dit gravide hjerte, virkeligt er gået glip af noget. Det fandt jeg i hvert fald selv ud af, da jeg for lidt tid side, fik hyret mig en ung kvinde til at amme mit barn. Jeg opdagede nemlig, at en professionel som hende bar en Manduca. Derfor hørte jeg hende også, hvad hele ideen bag en Manduca var, og hun forklarede mig ganske stille og roligt, hvad ideen var. Det gav ret god mening, og jeg fik derfor også købt mig egen Manduca med det samme. Bare fordi jeg hyrede en til at amme mit barn, betød jo ikke, at jeg stoppede med det. Det var bare ikke så ofte længere, men efter jeg fik fat i en Manduca, blevdet hurtigt meget nemmere, og jeg er den dag i dag sikker på, at jeg også kommer til at fortsætte med at bruge en Manduca i mange år endnu. Mit næste barn kommer i hvert fald også til at skulle bæres med en Manduca.

Bær dit barn i Manduca

Det er altså optimalt, og selvom en Manduca rent faktsik ikke er bygget til formået, så virker det stadigvæk optimalt, og der er virkeligt heller ingen tvivl om, at der mange gange er mange flere muligheder med en Manduca end nogle af deres konkurrenter. Det siger altså lidt om, hvor langt de hos Manduca er kommet i deres udvikling, og hvor meget bedre de derfor også er. Jeg ville dog ønske, at jeg havde fået dette fortalt for lang tid siden, da jeg så også ville have haft overskud og energi til at amme mit barn alene. Når det er sagt, så er jeg dog taknemmelig for, at der var en kvinde der ville hjælpe mig, og samtidigt også ville kunne give mig rådet om at bruge Manduca.

Skriv et svar

Your email address will not be published.