Skal du ud og ride i frostvejret? Sørg for at din hest kan holde varmen imens

Hvis du rider ud i naturen om vinteren, så er det en god ide at sikre sig at din hest ikke bliver kold undervejs. Specielt hvis din hest går med dækken resten af døgnet. Så vil en skridttur i skoven i frostgrader være for koldt for den, hvis ikke du hjælper den med at holde varmen. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du bedst muligt sikre at din hest ikke fryser på jeres ridetur.

Hvilket udstyr skal du bruge imens du rider

Hvis din hest går med dækken om vinteren og ikke selv kan holde varmen. Så kan den heller ikke holde varmen selv, hvis du kun skridter på den. Den vil præcis ligesom mennesker først kunne holde varmen når den begynder at arbejde. Ofte vil en tur i skoven i frostgrader være for glat og jorden for hård til, at du kan ride med tempo på. Derfor er det nødvendigt med et dækken til hesten, når I rider stille og roligt i koldt vejr. Din hests vinter dækken er ikke til at ride med. Du er nødt til at anskaffe dig et lettere dækken, der ikke er i vejen for din sadel. Skridttæppe en rigtig god løsning.

Hvad er et lændedækken til hest?

Hvad er et skridttæppe, tænker du måske? Det er et tæppe man bruger på hesten imens man rider. Nogen dækker hele hestens krop og de er lavet i enten fleece eller uld. Derudover er der et lændedækken til hest som oftest er lavet med et for indvendigt og med et vandafvisende materiale yderst. Et lændedækken egner sig derfor perfekt til en ridetur udendørs. Et lændedækken dækker, som navnet antyder kun lænden på hesten. Du spænder det dermed fast til din gjord og så holder det hestens bagpart dejlig varm på jeres tur.

Skriv et svar

Your email address will not be published.