Tid til udendørs spot

udendørs spot2Nu har vi efterhånden haft vores udendørs spot i snart ti år, og det er også derfor at jeg mener, at det er ved at være tid til at få nogle ny udendørs spot. Det mener min kone dog ikke, og derfor er vi lidt oppe at skændes for tiden. Det er det eneste vi er uenige om, men når man er uenige om noget, så breder det sig hurtigt til andre ting. Det er dog sådan, at jeg ikke har tænkt mig at give mig, og jeg er ret så sikker på, at min kone heller ikke har. Derfor er det altså også svært at sige, hvem der ender med at få ret. På den lange bane, skal det jo nok ende med, at jeg får ret og en eller anden dag får mine nye udendørs spot. Det er dog endnu for tidligt at sige, hvornår de nuværende dør ud, og derfor er der altså heller ingen grund til at tro, at det bliver lige foreløbigt. Hvilket desuden også er grunden til at jeg gerne vil have dem udskiftet nu her. Det er dog ikke sådan lige at gøre, når man har en sur kone som jeg har. Det er også derfor, at jeg nu har tænkt mig, at udskifte vores udendørs spot i morgen når min kone er på arbejde.

Udskiftning af udendørs spot

Jeg ved at min kone kommer til at blive rasende, men nogle gange er man nødt til at gøre som man har lyst til, og det er altså derfor, at jeg har taget fri fra arbejde i morgen, og har tænkt mig at skifte vores udendørs spot. Jeg glæder mig til at se, om min kone overhovedet lægger mærke til det, eller om det har med noget helt andet at gøre. Jeg er dog ret sikker på, at jeg virkeligt altid vil ende med at finde ud af, hvad der rent faktisk skal ende med at ske. det bliver i hvert fald sjovt at se hvor sur hun bliver. Men også at se, om hun rent faktisk kan lide vores nye udendørs spot.

Skriv et svar

Your email address will not be published.